Välkommen till 8A!

Elvira
Alve

Hej föräldrar i 8A!

Vi har nu återhämtat hos efter lägret =) De var fantastiska dagar och nätter som vi tillbringade tillsammans i Kirsebo. Alla aktiviteter utfördes med bravur, så som orientering, TWW (team work walking), allemansrätten, samarbetsövningar, matlagning, städning, sällskapsspel, spökhistoria, och spökvandring.

Vi har nu påbörjat arbetet med sammanhållningen i klassen under LV lektionerna. Förra veckan så delade vi upp klassen på två. Tjejerna var med Josefin och killarna med Sebastian. I dessa grupper fick eleverna tala fritt om hur de känner i olika frågor t.ex. kommunikation och bemötande. Vi har varit väldigt noga med att det som sägs stannar inom gruppen. Vi kommer därmed inte gå in på innehåll på detta forum. Vill ni veta så får ni fråga era barn eller så pratar vi om det på utvecklingssamtalen. Vi kommer att dela upp klassen i tjej och killgrupper några lektioner till, då vi tycker att det var mycket givande.

Om ni behöver komma i kontakt med oss mentorer - mejla:

josefin.andersson2@malmo.se

sebastian.ascenciodahl@malmo.se

Skolledningen informerar om skolans policy angående ledighet under skoltid. De nya rutinerna för ledighetsansökningar hittar ni på länken här.

Det är förbjudet att filma, fotografera eller göra ljudupptagningar under skoltid.

Information om GDPR. Så här behandlar Malmö stad era personuppgifter.

Läxhjälp

Vi erbjuder läxhjälp på följande tider:

Tisdagar 15.00-16.00, sal 312
Torsdagar 15.15-16.15, sal 316