2019-09-02

Hej.

Denna vecka kommer ni troligen behöva er dator på lektionen i Hemkunskap för att lösa en av uppgifterna.

Ta mer er den när lektionen startar.

VI kommer till största del prata om fett och protein men också om vi är effektiva göra ett praktiskt moment.

Jesper Isaksson

Välkommen till en ny termin på Sorgenfriskolan klass 8a.

På torsdag klockan 10.00 drar vi igång på nytt och eleverna slutar till lunch denna första dag! Från fredag kör vi enligt schemat.

Vi (Erika och Annika) har haft ett bra sommarlov. Hoppas ni haft detsamma!

Vi vill påminna om att ni ska boka in onsdagen den 28 augusti 17.00-18.00 då vi kommer ha föräldramöte, men framförallt information om Infomentor (ett nytt kommunikationssystem). Det är viktigt att ni kommer hit, för då kommer vi även dela ut koderna för inloggning till er.

Vi kommer även att berätta om höstens lägerskola den 16-18 september och lite andra viktiga datum.

MVH

Annika och Erika

2019-06-27

Informationsbrev gällande skolstart ht-19

Höstterminen börjar torsdagen den 15 augusti.

Åk F-3 klockan 09.00 på skolgården. Skoldagen slutar efter lunch.

Åk 4-9 klockan 10.00 på skolgården. Skoldagen slutar efter lunch.

Efter skoldagens slut tar fritids över för de elever som är inskrivna.

Vi ber er uppmärksamma att fritids är stängt för planering tisdag och onsdag 13-14 augusti.

Skolledning och personal önskar alla en skön och avkopplande sommar och hälsar Er välkomna tillbaka till hösten.

Mickael Westerdahl

Rektor

Från och med nästa läsår kommer Sorgenfriskolan att använda sig av Infomentor. Detta system kommer vi att använda till kommunikation, bedömning och information. För att informera om detta har vi därför redan nu en tid för höstterminens föräldramöte. Det är onsdagen den 28 augusti kl 17.00-18.00. Varmt välkomna!

På förekommen anledning vill skolledningen informera om att elever under skoltid åkt elscooter vilket INTE är tillåtet. Det har även kommit till skolans kännedom att elever skadats när de ramlat av elscootern. I de fall elever under skoltid ses köra kommer vårdnadshavarna att kontaktas.

Vi är tacksamma om ni föräldrar vill prata med era barn även hemma om vilka risker detta medför samt att det inte är tillåtet för personer under 18 år att nyttja elscootrar.

/Skolledningen

Frånvaro