SFGR12C - 6C

Välkommen till 6C:s klassida!


181119

Hej!

Vecka 47 har vi nationella prov i svenska. På onsdag kommer jag att gå igenom instruktionerna och vi kommer att ha en förberedelselektion inför momentet redogörelse. Enligt anvisningarna kommer denna lektion att ta 60-80 min och det är därför extra viktigt på onsdag att alla kommer i tid. Vi börjar lektionen kl 8.05. De elever som behöver kan sitta kvar och arbeta på rasten mellan svenskan och idrotten och eventuellt en stund in på idrottslektionen (Andreas, idrottsläraren, är informerad om detta). På torsdag och fredag genomförs proven. 

Hälsningar Karin

181113

Från och med vecka 47 erbjuds läxhjälp för åk 5-6 på tisdagar kl. 15.00-16.00. Den kommer att vara i 5B:s klassrum tillsammans med en lärare som heter Fredrik Green. Välkomna!


2018-11-05

Information om hur grundskoleförvaltningen i Malmö stad arbetar för att värna om ditt barns personuppgifter.

https://drive.google.com/file/d/1ksMYatecQOvmeeXvgNNEIimg7UCA6TSR/view?usp=sharing

Hälsningar från Skolledningen181029

Hej!

Här kommer lite information kring de nationella proven som börjar efter lovet. Följande veckor skrivs de olika proven:

v. 45-50- muntliga delprov i svenska och svenska som andraspråk, matematik, engelska 

v. 6 (tisdag 5 februari och torsdag 7 februari)- skriftliga delprov i svenska och svenska som andraspråk

v. 15 (måndag 8 april och onsdag 10 april)- skriftliga delprov i engelska

v. 19 (måndag 6 maj och onsdag 8 maj)- skriftliga delprov i matematik

Mer detaljerad information kring datumen och tidsåtgången hittar ni här: 

Provdatum för nationella prov


Informationsbrev till vårdnadshavare om de nationella proven: 

Informationsbrev till vårdnadshavare på svenska


En bit ner på följande sida finns informationsbrevet på fler språk: 

Informationsbrev till vårdnadshavare på flera språk
Enkät från skolinspektionen - Svara senast den 29 okt

Skolinspektionen vill veta vad ni vårdnadshavare tycker om ert barns skolgång. Era svar är mycket värdefulla för skolan fortsatta arbete. Gå in på dokumentet nedan och använd det lösenord som står i dokumentet.

https://drive.google.com/file/d/10IQgR6zqD5s1glhdxO3FBAmRKk3mJYki/view

Hälsningar från Skolledningen


181023

Hej!

På Classroom (kurskod q8ephj) ligger det frågor som vi vill att alla elever fyller i inför utvecklingssamtalet. Vi kommer att utgå ifrån dessa när vi ses på samtalen. Vi vill gärna att vårdnadshavarna har läst igenom frågorna och svaren innan samtalet. Senast den 4/11 vill vi att dokumentet är inlämnat. Vi ser fram emot att träffa er på samtalen!

Hälsningar Karin och Anna


181004 

Hej!

Här kommer tiderna till höstens utvecklingssamtal som börjar v. 45. Allt gott!

Mvh Karin och Anna

Länk till bokning av utvecklingssamtal för: 
Yousef, Hani, Luka, Melvin, Sofie, Ajdin, Miriam

Malex, Agnes, Olle, Ida, Gustav, Sixten, Arvid

Sara,Charley, Benin, Theo, Ahmed, Thea, Bruno, Lukas, Giuliana181002

6C fotograferas onsdagen den 10/10 kl 8.30.

180926    

Spännande grejer på gång på Livsviktigtlektionerna:

EQverkstans metodmaterial

Människor med utvecklade sociala och emotionella färdigheter klarar sig bättre i yrkeslivet. Vårt material hjälper eleverna att genom olika samarbetsövningar och genom att lära känna varandra i klassen, träna på förmågor som är viktiga för att bli en riktigt bra klass. Att vilja förstå varandra och komma överens med varandra. För att må bra är det viktigt att trivas i sin klass.

Fundera över och träna på sådant som är viktigt för att kunna få och behålla vänner. För att må bra är det viktigt att ha bra vänner. Hitta bra sätt att lösa problem och konflikter. För att må bra är det viktigt att ha ”verktyg” för att kunna lösa problem och konflikter.

 Lära känna sig själv lite bättre. Fundera över vem man är som person och bli lite tryggare med sig själv. Träna på att berätta vad man tycker och tänker och stå för det, och kunna fatta kloka beslut. Lära sig avslappning. För att må bra är det viktigt att veta vem man är och känna att man duger som den man är.

Vi kommer att vara i klass 6c vid 8 tillfällen under ht.-18. Det ska bli roligt att jobba med era barn och vi hoppas att de även kommer få användbara verktyg i nuet och framtiden.

 Mvh Robert & Jeanette


Friluftsdag tisdag 25/9

Samling kl 8.30 på skolgården på framsidan. Promenad till Pildammsparken. Vi äter lunch kl 12 på skolan. Efter lunch blir det utomhusaktiviteter fram till kl 14 då skoldagen slutar. Tänk på att ha kläder efter väder!Presentation av ett politiskt parti

På onsdag börjar vi redovisa presentationerna av ett politiskt parti. Instruktionerna för uppgiften finns på classroom "valet 2018". Där ligger även en lista med länkar som du behöver för att hitta de nyckelord och fakta du ska ha med i din presentation. Tänk på att inte ha med för mycket fakta och text i din Google presentation, vi vill höra det du har att säga om ditt parti och inte läsa det :) 


Hej!

Vilka fantastiska elever vi har i 6C! Det var underbart att se hur alla kämpade och gjorde sitt bästa idag och framförallt hur de hejade på varandra. Oavsett resultat är alla våra elever vinnare, på många olika sätt! Vi förstår att det är många trötta ben ikväll efter det avslutande 800-meters loppet. 

Hälsningar Karin och Anna

Påminner om Sorgenfrimästerskapen på onsdag 29/8. Vi samlas kl 8.00 utanför vår ingång för att tillsammans gå till Stadion. Skolan bjuder på smörgås och yoghurt. Vill man ha egen matsäck med sig går det fint. Alla kommer ombytta och tar med en vattenflaska. Vi hoppas på en härlig dag!


Till vårdnadshavare för elever i åk 6.

Hej!

Jag planerar att träffa samtliga elever i åk 6 under augusti månad.Jag gör en hälsokontroll, det ingår då samtal om trivsel i skolan, samt kontroll av tillväxt, inklusive vikt.

Jag kontrollerar även att elevens rygg är rak. Eleven måste då ta av sin tröja och jag använder ett instrument som heter scoliometer. Med detta kan man se om ryggen är asymmetrisk. Om jag upptäcker att ryggen är det kontaktar jag er vårdnadshavare för mera information om vidare uppföljning.

Min erfarenhet är att det är viktigt att kontrollen sker så snart efter sommarledigheten som möjligt.

Om någon vårdnadshavare vill vara med vid undersökningen går det naturligtvis bra.

Då ska ni kontakta mig via mail eller telefon karin.waldenstrom@malmo.se

0733-708868

Hälsningar

Karin Waldenström

Skolsköterska Sorgenfriskolan


Välkomna till läsåret 18/19!

Vi hoppas att ni har haft en underbar sommar och att ni kommer tillbaka till skolan utvilade och redo för en ny, spännande termin! Vi ser fram emot att träffa er på torsdag den 16 augusti. Vi ses på skolgården där uppropet börjar kl 10.00. Vi går sedan upp i klassrummet för att prata och bland annat gå igenom schemat. Efter uppropet är dagen slut ca. kl 11.  

På torsdag får ni med er olika blanketter hem. Vi vill ha dem tillbaka underskrivna senast tisdagen den 21 augusti.

På fredag börjar ni kl 9.00 och slutar efter lunch kl. 12.00 då Hemvisten tar vid. Vecka 34 läser vi enligt schema.

Den 4 september kl 17.00 är ni föräldrar välkomna hit på föräldramöte. Då kommer vår Studie- och yrkesvägledare Paulina Delén att prata om betyg och bland annat visa en film och dela ut en broschyr om betyg. 

Vi vill passa på att tacka så mycket för alla fina sommarpresenter vi fick på avslutningen! Vi har tänkt på er med glädje när vi ätit choklad, druckit vin, tittat på de fina blommorna, pärlplattorna, smyckena och vi har varit riktigt snygga i våra läppglans. Tusen tack! 


Kramar från Karin och Anna


Avslutning fredag 15/6
Samling kl 9 i klassrummet. Avslutning i Mariakyrkan kl 10.30- ca. 11.30. Därefter slutar eleverna. Föräldrar är välkomna!

180607

Malmö stads WiFi (trådlöst nätverk) och VPN har inte fungerat under dagen. Detta har ställt till det en hel del för oss. Därför lät jag de elever som hade möjlighet att gå hem och arbeta med de uppgifter de har till nästa vecka under sista lektionen istället. Vi hoppas att allt fungerar som det ska imorgon!

Vänliga hälsningar

Anna

Från rektor!
Det är en del elever i åk 5 som stannar kvar på skolan efter att de har slutat. Det finns ingen vuxen som ansvarar för dem efter skolan och de håller på med aktiviteter som stör  den verksamhet som är på skolan. De har också uppträtt otrevligt mot personal och sprungit inne på skolan för att t.ex. hämta vatten att kasta på varandra. Jag vill be er föräldrar att hjälpa oss att se till att barnen går hem efter skolan. Tala med dem om detta.

Mvh

Kristian Antonsson

180529

Hej!

Vecka 23 är jag ledig och det kommer en vikarie för mig.  Anna finns på plats som vanligt. 

Hälsningar Karin 


Information om GDPR. Så här behandlar Malmö stad era personuppgifter.

180521

Vi hade en underbar dag idag! Be gärna era barn berätta något för er om byggnaderna vi såg och pratade om idag:


180515

Både Anna och Karin är på utbildning onsdagen den 16/5. Vi ses igen på torsdag!

180514

Måndagen den 21 maj är det friluftsdag för 5C och då tar vi oss upp i stan och till Slottsparken. Där kommer vi att stadsvandra och titta på de delar av Malmö som finns kvar sedan 1600-talet. Eleverna börjar i vanlig tid och och slutar kl 13.45.  Eleverna vill gärna ta med sig egen matsäck och det får de gärna. Vill någon beställa utflyktsmat från skolan erbjuds tunnbrödsrulle. Vi hoppas på en fin dag tillsammans!

Den här fina, broderade skylten har några elever i klassen gjort. Visst är den superfin!

Vi önskar alla våra fina elever en härlig Valborg och hoppas ni ska få ett fint minilov! Vi ses igen på onsdag den 2/5. 

Karin och Anna

Idag 23/4 går vi till Gustav Adolfs torg för att delta i "Hela Malmö läser". Det innebär att eleverna slutar lite senare idag. Vi beräknar att vara åter på skolan kl. 14.45. 

180412

MAJBLOMMAN

Sorgenfriskolans elever får sälja på Triangelns köpcentrum följande tider och platser:

12:e April – kl. 15-19.00

13:e April – kl. 15-19.00

14:e April – kl. 12-18.00

16:e April – kl. 15-19.00

 

 • Vid Espresso House
 • Mittemot Lagerhaus


180411

Hej alla föräldrar!

Tyvärr har det blivit en del missförstånd och felaktigheter angående försäljningen av majblommor. Det har brustit i kommunikationen mellan skolan och ansvariga för blommorna. Ni har fått fel information kring hur barnen ska registreras för att sälja.

För att vi ska kunna lämna ut blommor och väskor i morgon måste alla vårdnadshavare som godkänner att dess barn säljer, mejla till respektive mentor. Det räcker att ni skriver att det är ok att ert barn säljer majblommor. Några har redan mejlat/lämnat in lapp, ni behöver inte göra det igen.

Ni som registrerat ert barn via hemsidan eller posten kommer, utöver blommorna som skolan delar ut, få blommor hemskickade. Det är ok att sälja även dessa blommor men pengarna för ALL försäljning ska lämnas in på skolan.

Alla ska dra av 10% (delen barnen själva får behålla) och lämna resterande pengar till skolan.

Vid frågor angående försäljningen kontaktar ni Therese på telefonnummer 076-341 44 92.

Vi ber om ursäkt för att det har blivit rörigt!

Vänliga hälsningar

Personalen på avdelning 5-6


180323 Hej!


Vi är så stolta över våra fina elever och över deras arbete med vår utställning på Malmö museer. De har fått så mycket beröm och representerat klassen och skolan på bästa sätt! Vi har tillsammans lärt oss mycket om hur det var att bo i Hollyvoodhusen. Om någon av er har Skånska dagbladet så kan ni läsa en artikel om gårdagens invigning där. Ni får gärna spara den i så fall och visa för oss i klassen. Alla elever i klassen kommer att få fribiljetter till museet så att de kan gå dit med sina familjer.


Hälsningar från två stolta mentorer


180321   Hej!


Det är dags att boka in terminens utvecklingssamtal. Klicka på länken som står vid ert barns namn. Inne i dokumentet skriver ni ert barns namn på den tid ni önskar. Först till kvarn gäller. De som inte har bokat sig för en tid senast den 5 april kommer att tilldelas en tid.


Länk till bokning för Yousef, Hani, Luka, Samar, Melvin, Sofie


Länk till bokning för  Malex, Agnes, Olle, Ida, Gustav, Sixten


Länk till bokning för Sara, Shanoon, Bruno, Miriam, Benin, Theo, Ajdin, Ahmed


Vi ses! / Karin och Anna


180313

Hej!

Nästa vecka (v. 12) har vi många roliga saker på gång! Tisdagen den 20/3 tar vi bussen till museet för att installera vår utställning. Barnen har önskat att vi den dagen går och äter lunch tillsammans på Surf Shack för pengarna klassen tjänade på försäljningen av Majblommor. På torsdagen den 22/3 tar vi bussen igen till museet för att titta på utställningen. Båda dessa dagar börjar eleverna kl 9 och de slutar kl 13.30 på tisdagen och vanlig tid på torsdagen. Vi hoppas på trevliga dagar tillsammans!

180309

Torsdagen den 15/3 är fritids och hemvist helt stängt pga av studiedag. Ingen hemvist på morgonen och inte heller efter skolans slut.

180213

Hej!

Påminner om föräldramötet tisdagen den 20/3 kl 17-18. På mötet kommer vår studie- och yrkesvägledare Paulina Delén att prata om språkval inför åk 6. Vi samlas alla åk 5 i 5C:s klassrum. Efter Paulinas genomgång delar vi oss klassvis. Mejla eventuella frågor ni vill ta upp på mötet.

Hälsningar Karin och AnnaFölj länken för att svara på en enkät om skolmaten. Svaren kommer att användas som underlag till matrådet 8/3. 
Vänliga hälsningar Stella och Leyla i 5B

Enkät - Skolmaten180302

Vi har saknat många elever i veckan! Hoppas att ni snart mår bra igen och att vi ses nästa vecka. På Classroom kan ni hitta uppgifter till det ni missat på NO:n. Ha en fin helg!

180226

Onsdag den 28/2 är det Elevens val och vi kommer att arbeta hela dagen med vårt Mary Andersson-projekt. Eleverna går då i skolan kl 9.00-14.00.

180215

Vi önskar er alla ett riktigt skönt sportlov! Hoppas att alla är friska och pigga igen när vi ses v. 9. Vila er ordentligt och läs gärna en bra bok 😊

Hälsningar Karin och Anna


 180213

Hej!

Välkomna på föräldramöte tisdagen den 20/3 kl 17-18. På mötet kommer vår studie- och yrkesvägledare Paulina Delén att prata om språkval inför åk 6 och betyg. Vi samlas alla åk 5 i 5C:s klassrum. Efter Paulinas genomgång delar vi oss klassvis. Mejla eventuella frågor ni vill ta upp på mötet.

Hälsningar Karin och Anna


180202 

Hej!

Vi vill bara påminna er om att vi ska gå till barnahusen på bildlektionen nästa vecka, fredag den nionde februari. Där ska vi ta en bild till museet med hela klassen (de som vill).  Vi skulle vilja att ni tar på er kläder som inte ser för moderna ut. Ett exempel är tjocktröjor. Det är en bra ide att inte ta på sig kläder med tryck.


Hälsningar Sofie och Sara.

180125 Vill bara meddela att jag jobbar måndag till torsdag denna termin. Är fortfarande föräldraledig på fredagar. 

Vänliga hälsningar Anna


180123 Vi har fått en mobiltelefon till klassen med telefonnummer

0708-840324. Ni kan ringa eller smsa oss på den under skoltid. Vi kommer inte att svara under lektionstid men kollar av meddelanden under dagen. Vi föredrar fortfarande att ni kontaktar oss via mejl. Lägg gärna in klassens mobil som kontakt så ser ni om det är vi som ringer er. 


Sportlov på fritids?

Fritidshemmet måste få veta vilka barn som kommer att vara på fritids under sportlovet. Det gäller även fredagen före dvs 16/2 som också är en lovdag. Anmälan är förlängd men måste vara inne senast på fredag 26/1

MVH bitr rektor Anna Syrén180123 Idag under elevrådet har eleverna tillsammans med rektorn bestämt att mobiler är tillåtna även för åk 5 under rasterna utomhus. Reglerna för mobilerna är att man bara får använda dem utomhus på rasterna och absolut inte ta bilder/filma/ta ljudupptagningar. Konsekvenserna om reglerna ej följs kommer vi att gå igenom med klassen. 

Till er som vill följa Olle på hans resa kommer här länken till hans blogg: 

https://ollesemester.blogspot.se/2017/12/indonesien-2017-2018.html

Välkomna till en ny, spännande termin! Vi hoppas att ni har haft en riktigt skön ledighet. Vi ser fram emot att träffa er! På tisdag den 9/2 publiceras det nya schemat. Ni börjar med musik kl. 8.30 på onsdag. Start- och sluttider är ändrade och även var lektionerna ligger så gå in och titta på schemat på tisdag. Vi skriver ut nya scheman till er som ni får på onsdag. Anna kommer att vara föräldraledig v. 2-3 och då har ni vikarie på hennes lektioner. 

Hälsningar Karin och Anna

Från och med vecka 3 erbjuds läxhjälp på onsdagar kl. 13.20-14.00 för åk 5 tillsammans med Jenny.

08/1-2018
Jag fick idag det tråkiga beskedet att jag inte kommer att få undervisa er denna termin. Det är en ledningsfråga och de har valt att placera mig enbart hos 7-9:orna i svenska och samhällskunskap denna termin trots att jag har fått andra besked tidigare. Jag är jätteledsen över detta då jag har sett fram emot fler terminer med er. Som tur är har ni kvar fantastiska Anna och Karin som svensklärare.

Jag kommer att sakna er mycket (vill ni träffa mig sitter jag i arbetslag 7-9 på tredje våningen)! Tack för en givande hösttermin och har vi tur ses vi när ni blir lite äldre.

Allt gott och fortsätt med ert gedigna arbete, och läs mycket!

Många varma hälsningar från Jasmin Andersson!GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

önskar vi er alla.
Njut av lov och ledighet!!  Tack för denna termin :) 
Vi ses igen den 10 januari!

Anna & Karin


Slimeförbud i skolan. 
Vi har en längre tid haft problem med att elever håller på med slime i korridorer och klassrum. Nu har det även förekommit försäljning av egentillverkad slime . I fortsättningen vill vi att alla lämnar det hemma. 


Hej! Till utställningen behöver skafferigruppen hjälp med rekvisita. Vi behöver: tallrikar som ser ut att komma från 30-talet, glasflaska utan etikett och en eller två tomma konservburkar.


Idag 8/12 delar vi ut blanketter till Kollo i sommar. De ska lämnas in senast 20/1! 

Hej!

Det närmar sig julavslutning och ett välförtjänt lov! Sista dagen är den 22/12 och då slutar vi efter lunchen som är ca. kl 10.30. 


10/11

  Information om tidigare elev som vistas olovligen på skolan

Läs mer här

Med vänlig hälsning

Skolledningen på Sorgenfriskolan


Vi önskar er alla ett riktigt skönt lov :)

 Vi ses igen måndagen den 6/11!


Den 25-27/10 är det Elevens val. Då går eleverna kl 9-14 förutom onsdag då vi är på museet och är tillbaka ca. kl 14.20.

Likabehandlingsdag fredag 20/10. Eleverna börjar kl 9.00 och slutar kl 14.00.

Studiedag 

Imorgon, tisdag 17/10, hemvisten är öppen som vanligt.


Nu börjar det närma sig utvecklingssamtal. Här ser ni vem ni ska boka med. Klicka på länken till den ni ska ha samtal med och skriv ert barns namn på en tid som passar er.

Anna:                        Karin:

Theo                           Samar

Ida                               Melvin

Ajdin                           Sara

Ahmed                        Sofie

Olle                              Yousef

Thea                            Gustav

Arvid                           Benin

Malex                          Miriam

Bruno                          Luka

Sixten                           Hani

Agnes

Utvecklingssamtalstider Anna

Utvecklingssamtalstider Karin

Svenskinfo 

Glöm inte veckans ord till fredag!

Jasmins Google-classroom           Annas Google-classroom

Ma Info: Matte - Pernilla och Anettes sida. 

Läxor i matematikboken hittar ni även här.

Jasmines mattegrupp


Nya rutiner för ledighetsansökningar

Vi har skickat hem lapp angående detta idag. 

https://drive.google.com/open?id=0B-sqychDoGVfOTVFTFJuamdZUzQ

 

Onsdagen den 20/9 kl 12.30 fotograferas klassen.

 


  

 

Vi åt god mat i Folkets park idag! Från jord till bord.

Artikel i Skånska Dagbladet:

http://www.skd.se/2017/09/18/egenodlat-smakar-bast/
Ledighetsansökan

Hittas på malmo.se. Skriv ut, fyll i och lämna in till oss. 


Mejl i skräpkorgen

Det har kommit till vår kännedom att mejl från oss hamnat i skräpkorgen. Var observanta på detta, framför allt om ni har mejlat oss och inte fått svar.


Minnesanteckningar från föräldramötet

Personal:

Svenska: Anna, Karin och Jasmin

SvA: Karin och Sema

Matematik: Ivana (grupp 1), Jasmine (grupp 2), Pernilla (grupp 3) och Anette (grupp 4)

NO: Karin

SO: Anna

Livsviktigt: Anna

Engelska: Anna

Musik: Per-Arne

Idrott: Andreas

Bild: Maria

Specialpedagog: Maja

Regler på 5-6:an

Mobilen ska ligga i skåpet under skoldagen.
Inget godis eller tuggummi.
Vi är ute på raster som är 15-30 minuter.
Vi har ej keps eller mössa inne på lektionen.
Datorerna används endast under lektionstid.
Skor inomhus är tillåtet.

Eleverna får ej lämna skolgården.

Klassidan
Här får ni all information.
Klasskalendern, viktiga datum och läxor.

Skola 24

Sjukanmäl helst ditt barn innan kl. 8.00.
• Vid sen ankomst kommer ett sms/mejl till vårdnadshavare. När eleven kommer till lektionen ändrar läraren i skola 24 och denna ändring måste vårdnadshavare själv gå in på skola 24 för att se. Om en elev inte kommer till en lektion ringer undervisande lärare vårdnadshavare.

Meddela ändring av mobilnummer.
Utvecklingssamtal
v. 42-43
Antingen med Anna eller Karin

Skolrådsrepresentant
Melvins mamma, Maria, maria.dahlbeck@hotmail.com
 

Nytt för höstterminen 2017 är att:

 • Eventuella mobiltelefoner ska vara inlåsta i elevskåpen under hela skoldagen (läraren kan godkänna användning under lektion vid behov).
 • Åk 5 och 6 får ej lämna skolans område under skoldagen.
 • Datorerna får endast användas under lektionstid. 

Från jord till  bord I höst fortsätter projektet vi påbörjade förra terminen! 
Workshop 4-     Skördetid i Folkets park (september)
 • Eleverna får testa att själva identifiera grönsakerna i odlingarna, skörda, ta hand om blasten, skölja av jorden mm. Allt organiskt restmaterial läggs i maskkomposten. 
 • Eleverna förbereder sina grönsaker tillsammans med en kock.
 • Maten tillagas i en stor wokpanna över eld. Vi avslutar  med att alla äter tillsammans vid ett stort långbord. 
 Workshop 5– Förädling (oktober)

 • Praktiskt workshop med förädling och musta äpplen i folkets park
Workshop 6 - Avslutning (november)

 • Vi ses en sista gång i  klassrummet och summerar året som gått med våra olika aktiviteter.
 • Utvärdering
 • Tillverkning av ringblomssalva. Varje elev får en liten burk salva med sig hem. 
LÄNKAR
NOSO

http://www.webbmagistern.se/Nordens städer

Öva med Puls Geografi Norden 4-6Puls historia- Öva självMatematik
https://www.arealme.com/left-right-brain/sv/

   Klasskalender

Kontakt:

Mentorer:

Anna Svensson (SO, NO, Eng)     anna.svensson28@malmo.se

Karin Andersson (Svenska)        karin.andersson3@malmo.se

Ämneslärare:

Maria Fellert (bild)                        maria.fellert@malmo.se

Sema Tekiner    (SvA)                    sema.tekiner@malmo.se

Andreas Henningsson (idrott)    andreas.henningsson2@malmo.se 

Elin Isaksson (musik)

elin.isaksson@malmo.se

Lena Qvillberg (slöjd)                    lena.qvillberg@malmo.se

Rudolf Ek (slöjd)                             rudolf.ek@malmo.se

Mattegrupper:        

pernilla.gustavsson@malmo.se 

jasmine.holmgren@malmo.se 

ivana.bolmeson@malmo.se

selma.ahmetbegovic@malmo.se 

sadegh.amiri@malmo.se

Sara Svensson                                    sara.svensson3@malmo.se

                                                                Saras hemsida i franska

Administration:

Rektor Mickael Westerdahl            mickael.westerdahl@malmo.se

Kurator Emma Appelskog             emma.appelskog@malmo.se

Skolsköt. Karin Waldenström      karin.waldenstrom@malmo.se  

Expeditionen Eva Ryberg              040-347127, eva.ryberg@malmo.se


Vill du sjukanmäla ditt barn via telefon?

Telefon24: Anmäl frånvaro via telefon 0515-77 70 00http://malmo.se/images/18.43c957bc124bf688e0a80008179/1383644128352/doc_pdf.png