SFGR14A - 4A

14 januari 2019

Hej alla elever och föräldrar i klass 4 A!


VECKA 3:
Denna vecka kommer vi att börja med engelskaglosor, dessa kommer att publiceras här på onsdag. Förhör sker  onsdagen därpå. Utöver engelskan väntar nya områden i flera ämnen. I SO kommer vi att börja med ursprungsbefolkningar, i matematiken väntar nytt kapitel och i NO ska vi börja på nytt område (vatten och luft). När eleverna får matematikläxa läggs dessa in i kalendern.

Jag måste även informera att klasstelefonen som tidigare funnits har hamnat på villovägar. Tills dess att en ny inkommit kan man bäst nå mig antingen via mail eller på fritidstelefonen.

Glosor tills den 23/1

Club-förening
Game-sport
Chess-schack
Practice-träning
Choir-körsång
Computer-dator
Netball-korgboll
Climb-klättra
Wall-vägg
The Hall-aulan
Afternoon-eftermiddag

Vänliga hälsningar/ Daniel

 

För klass 4 A blir det en del förändringar som ni säkert känner till. Emma Roth avslutade sin anställning och vi har en ny klasslärare som börjar den 15/2. Tobias Borelius heter han och har tidigare arbetat på Sorgenfriskolan. Det känns mycket bra att Tobias kommer tillbaka!

Tiden fram till det att Tobias börjar kommer Daniel Sinkkonen vikariera som klasslärare i fyran. Daniel är välkänd på skolan av både elever- och säkert också utav en del av er föräldrar. Han har arbetat på skolan både i klasser och på fritids.

Max (fritids) stannar kvar i klassen till sportlovet då han går på föräldraledighet. Efter det kommer Ranko in i klassen och delar sin tjänst mellan klass 4 A och B.

Det blir ett nytt schema fr o m onsdag då eleverna börjar. En del smärre justeringar håller på att göras men snart hittar ni schemat på skolans hemsida under fliken SKOLA.


Jag som skriver detta är ny biträdande rektor på Sorgenfri. Jag har klasserna 3-4 och 5-6 som mitt ansvarsområde. Jag kommer från Backaskolan i Malmö där jag arbetat som bitr rektor i 4 år och nu är jag alltså här på Sorgenfri och trivs redan jättebra.


Har ni frågor så tveka inte att kontakta mig.

Nedan ser ni mina kontaktuppgifter.

Bästa hälsningar

Lena Lindblom


lena.lindblom@malmo.se

0731 504685VECKA 51: Så då är snart den sista veckan för terminen även över och vi har arbetat på flitigt för att bli klara med alla våra projekt i de olika ämnena.
Imorgon, den 21/12, är det skolavslutning och som jag skrivit innan så önskade barnen en buffé av godsaker så ni som vill får gärna ta med er något gott att bjuda på imorn. Dock får man inte ta med något med nötter.
Skoldagen börjar som vanligt 8.15 som vanligt men avslutas redan 10.30 med tomtegröt. Däremellan så kommer vi att kramas, pyssla, skratta och förmodligen gråta en & annan skvätt men det är med värme i hjärtat vi ser tillbaka på tiden ihop.
Önskar alla stora och små en härlig jul och ett gott nytt slut, tack för mig, Emma

.....


Information från skolsköterskan:

Klicka på länken här och här.


VECKA 50: I veckan som gått har vi börjat på ett nytt område i NO - Naturen på hösten, vi har haft vårt andra prov i engelska och även finslipat på vårt skrivprojekt så att vi kan skicka hem allas små böcker innan jullovet.
Viktiga datum att hålla koll på:
Måndag 17/12 Omprov i NO - Värme, kyla och väder
Onsdag 19/12 Omprov i engelska kapitel 1
Torsdag 20/12 Omprov i engelska kapitel 2+3

Idag har barnen fått ny läxa i engelska som är till torsdag den 20/12. 
 Och nu till något helt annat. Jag har förstått att det cirkulerat omkring rykten om att jag har fått sparken men detta är inte sant. Däremot så har jag sagt upp mig och eftersom jag redan sedan innan har lämnat in om att jag ska vara föräldraledig i början av nästa år så kommer min sista dag på Sorgenfriskolan att vara nu på julavslutningen den 21/12. Jag har idag berättat för barnen och trots tårar från båda håll så tänker vi att den sista veckan kommer bli super tillsammans, Emma

.....

Ny information om discot som Pauli/Latin elever ska ha för åk 3-4 den 7/12. De ska ha med sig lappen till discot. Så lappen är utdelad till de eleverna som anmält sig igen.

VECKA 49: I veckan som gått har vi avslutat vårt skrivprojekt i svenskan, vi har haft prov både i NO samt engelska och vi har även hunnit med att ha klassråd inför det stora elevrådet.  
I veckan som kommer så ska vi fira Lucia. I år är det niorna som lussar för oss och det sker på lektionstid den 13:e i gymnastiksalen. 

Följande datum är viktiga att hålla koll på i nästa vecka:
Måndag 10/12: Omprov i NO - Naturen på hösten.
Onsdag 12/12: Prov i NO - Värme, kyla och väder.
Torsdag 13/12: Prov i engelska. 
Läxan till engelskan är ett häfte som heter Grammar repair - unit 2 och det har barnen fått med sig hem och övas på till provet.

.....

KLÄDER ÖVERALLT!
Här kommer en uppmaning från hela arbetslag 3-4 om att ni som vårdnadshavare ser till så att det inte ligger kläder slängda överallt i barnens kapprum. Alla treor har ett eget fack samt att alla fyror samsas på flertalet krokar vid dåligt väder så att man inte behöver trycka in blöta kläder i sitt skåp. 
Dock är det som så nu att det ligger ofantliga mängder kläder, skor, hjälmar osv överallt i kapprummet och vi har nu enhälligt bestämt att det som inte är namnat eller ligger kvar på golvet den 17 december, det skänker vi till bättre behövande, tack.

.....

Viktig information från Sorgenfriskolans skolråd: 

VECKA 48: Trots studiedag så har vi hunnit med en massa i skolan denna vecka så som att börja på ett nytt område i NO, finslipa våra kapitel på vårt skrivprojekt samt ha det sista glosförhöret för terminen i engelskan. 
Vädret slog om ganska rejält i veckan och jag ber er att se till så att era barn har kläder som passar detta vädret, tack. 
Det nalkas december snart och idag har jag bestämt med barnen att man får gärna ha med ett litet ljus eller en liten lykta då vi ska ha julmys framöver om morgnarna. 
Julavslutningen i år är den 21 december och barnen börjar som vanligt 8.15 men skoldagen slutar redan 11.00. Då tar fritids vid om man har den omsorgen övriga dagar annars så går man hem.  Dock vill jag meddela att mellan klockan 12.30-13.30 så är det endast vikarier på fritids denna tid.
Vi har också nu bestämt att vill man så får man gärna ta med en liten kaka att bjuda på till julavslutningen. Tänk dock på att nötter är totalt förbjudna samt att ha gärna en innehållsförteckning till det man bakar/köper då vi har lite olika matpreferenser och allergier i klassen, Emma.

.....

Det är inga glosor i engelskan resten av terminen utan barnen har idag fått med sig ett papper hem som ska göras till nästa vecka torsdag 6/12 då vi kommer att ha ett litet test baserat på läxan.

.....

Prov i NO, naturen på hösten, kommer att ske onsdag 5/12. Det är sidorna 22-35 i boken som ska läsas på.

.....

VECKA 47: I veckan som gått så har vi jobbat på med vårt skrivprojekt, vi har avslutat kapitlet om naturen på hösten i NO och lärt oss nya engelska ord. 
Jag upplever, samt de vikarier vi haft i klassen, att när jag är på andra uppdrag så blir det lite kaos i klassen. Jag har återigen pratat med barnen om detta idag och skulle uppskatta om även ni kunde prata med era barn där hemma angående hur man beter sig i klassrummet oavsett vem det är som håller i lektionen, tack.
Påminner om studiedagen på tisdag den 27/11. Skolan är stängd men fritids har öppet som vanligt om man har den omsorgen även annars, Emma

.....

Glosor 28/11

see - träffa
sweater - tröja
coat - jacka
glove - handske
boot - stövel
wellies - gummistövel
clothes - kläder
boring - tråkig
all the time - hela tiden
skirt - kjol
jacket - jacka
dress - klänning
grown-up - vuxen
shirt - skjorta
bow-tie - fluga

.....

VECKA 46: I veckan som gått har utvecklingssamtalen börjat och det har varit riktigt roligt att höra barnen själva presentera sina styrkor. Samtalen fortsätter i veckan som kommer och jag ber att om ni fått en tid som inte passar att snarast höra av er så att vi kan boka en annan, tack. Vi har fortsatt med vårt skrivprojekt i svenskan, haft matematikprov samt även avslutat vårt tema om papper med att tillverka vårt egna papper.
Nästa vecka kommer vi att få en ny klasskamrat som heter Sameer och vi är väldigt glada över detta i klassen, Emma

.....

Glosor 21/11

rainbow - regnbåge
sometimes - ibland
even if - även om
light - ljus
made up of - består av
use - använda
pass - passera
bend - bryta
different - olika
way - sätt
through - genom
air - luft
pot - gryta
that would be telling - det vore att skvallra

.....

VECKA 45: I veckan som gick har vi haft likabehandlingsdag med temat empati där barnen fick testa på yoga, tankekänslor, om man kan vara modig och rädd på samma gång samt fått berätta hur de själva mår i olika situationer. Vi har även fortsatt med vårt skrivprojekt och även jobbat vidare med våra experiment i NTA-lådan. Då jag blev tvungen att ställa in samtliga utvecklingssamtal igår, 7/11, så kommer det nya tider till er här nedan, tack, Emma

.....

NYA TIDER FÖR UTVECKLINGSSAMTAL 
TISDAG 20/11
8.15 Théo
8.45 Tristan
9.15 Mai
9.45 Alex
10.15 Viktor
10.45 Endi
12.30 Nora
13.00 Senya
13.30 Beda
14.00 Elvis
14.30 Lin
15.00 Selma
.....

Glosor till 14/11

driver - chaufför
hair - hår
dark - mörk
nurse - sjuksköterska
bike - cykel
artist - konstnär
purple - lila
pink - rosa
loud - stark
for sale - till salu

....

OBS! SAMTLIGA UTVECKLINGSSAMTAL ÄR INSTÄLLDA IMORGON 7/11 pga AKUT SJUKDOM! Återkommer snarast med nya tider, lägg gärna ut i er fb-grupp så ifall jag missat att maila någon så får alla informationen, tack, Emma. 

2018-11-05

Information om hur grundskoleförvaltningen i Malmö stad arbetar för att värna om ditt barns personuppgifter.

https://drive.google.com/file/d/1ksMYatecQOvmeeXvgNNEIimg7UCA6TSR/view?usp=sharing

Hälsningar från Skolledningen
VECKOBREV 43: I veckan som gått så har vi haft elevens val måndag, tisdag och onsdag där barnen har fått prova på teknik, skapa samt att vi har haft tema om FN. 

Utvecklingssamtalen börjar i veckan efter lovet så jag ber er att återigen se över när ni ska vara här, tack. 

Likabehandlingsdagen är, som jag innan berättat, flyttad till  tisdagen efter lovet. Så tisdag 6/11 har vi ett annat program för dagen och barnen slutar 14.00.

Önskar alla ett trevligt höstlov oavsett om man ska vara ledig eller vara på fritids, Emma

.....

Glosor till 7/11


bald - skallig

glasses - glasögon

beautiful - vacker

book - bok

cake - tårta

drum - trumma

fast - snabb

lie - ljuga

age - ålder

sure - verkligen

.....

Enkät från skolinspektionen - Svara senast den 29 okt

Skolinspektionen vill veta vad ni vårdnadshavare tycker om ert barns skolgång. Era svar är mycket värdefulla för skolan fortsatta arbete. Gå in på dokumentet nedan och använd det lösenord som står i dokumentet.

https://drive.google.com/file/d/10IQgR6zqD5s1glhdxO3FBAmRKk3mJYki/view

Hälsningar från Skolledningen


VÄLKOMNA PÅ UTVECKLINGSSAMTAL HT 18: 

ONSDAG 7/11

8.15 Tristan 8.45 Mai 9.15 Alexandra 

9.45 Nevio 10.15 Ivan 10.45 Endi

12.30 Nora 13.00 Senya 13.30 Beda

14.00 Elvis 14.30 Lin 15.00 Selma

15.30 Theo

TISDAG 13/11

8.15 Jonas 8.45 Luna 9.15 Rose

9.45 Tilde 10.15 Viktor 10.45 Minda

12.30 Bibi 13.00 Danica 13.30 Yazen

14.00 Athena 14.30 Bedran

.....

VECKA 42: I veckan som gått så har vi haft besök av vår lärarstudent, vi har gjort experiment två i vår NTA-låda, vi har jobbat med grammatik i svenskan och vi har hunnit med att vara på en provföreställning av Musik i syd inför deras kommande höstprogram.

Påminner om att glosorna i engelskan är till på torsdag nästa vecka då barnen har elevens val i nästa vecka måndag - onsdag. 

Tiderna för elevens valdagarna är:

Måndag 22/10  9.15-13.35

Tisdag 23/10 8.15-14.15

Onsdag 24/10 8.15-14.00

.....

Glosor till TORSDAG 25/10

freckles - fräknar

nearly - nästan

barbeque - grillparty

beach - strand

ice-skating - åka skridsko

fishing - fiska

making - skaffa

if - om

every - varje

bear - björn

trunk - snabel

sheep - får

sting - gadd

beak - näbb

leg - ben

.....

VECKOBREV 41: I veckan som gått har barnen börjat gå upp till skolsköterskan för hälsosamtal. De föräldrar som velat vara med på samtalet har kontaktat skolsköterskan och så har ni gemensamt kommit fram till en tid. 

Likabehandlingsdagen är flyttad från nästa vecka till veckan efter lovet så det blir vanliga lektioner denna dag. Påminner om att det studiedag för samtliga lärare torsdag 18/10 men att fritidsverksamheten har öppet som vanligt om man har denna verksamhet även i vanliga fall.

Utvecklingssamtalen börjar veckan efter lovet och jag kommer att dela ut tiderna ni är välkomna på i nästa vecka.

I nästa vecka kommer även en student från högskolan till vår klass som heter Josefine, Emma.

.....

Glosor 17/10

street - gata

tall - lång

brown - brunt

hair - hår

eye - öga

bike - cykel

mobile - mobiletelefon

both - båda

shark - haj

rabbit - kanin

horse - häst

owl - uggla

snake - orm

wasp - geting

.....

SKOLRÅD 15/10 klockan 17.30-19.00

.....

För de elever som har omprov i NO, området om skogen, så sker detta på torsdag 4/10. De som ska ha omprovet är informerade men påminn gärna om att det ska läsa på i boken, tack.

.....

VECKA 40: I veckan som gått har skolsköterskan varit nere i vår klass och pratat med barnen. De har fått fylla i en hälsoblankett och redan nästa vecka så börjar barnen att gå upp till skolsköterskan för samtal. Alla barn kommer att gå och vill man som förälder följa med så kan man kontakta skolsköterskan. Vi har denna veckan börjat med vårt nya område i NO som handlar om naturen på hösten, vi har övat vår läsförståelse i svenskan, fortsatt med vårt skrivprojekt samt att vi har hunnit med att ha vårt andra glostest för terminen. Jag vill påminna er om att öva lite varje dag på glosorna då det inte räcker att sätta sig dagen innan om man vill lära för det långa loppet, tack.

Nästa vecka är det dags för skolfotograferingen och vi har blivit tilldelade tiden tisdagen den 9/10 klockan 13.45. 

Kläder efter väder är att tänka på i dessa tider då det skiftar från regn till lite soligare under bara en dag, tack, Emma

.....

Glosor till 10/10

go to – resa

stay with – bo hos

play – spela

weigh – väga

fur – päls

mountain – berg

cold – kall

rainy – regnig

forest – skog

eat – äta

then – sedan

sleep – sova

slowly – sakta

good at – bra på

climbing – klättra

tree - träd

......


VECKA 39: Med en studiedag och friluftsdag  har veckan gått fortare än vanligt. Vi har hunnit med att avsluta vårt tema om skogen med ett litet test, vi har haft vårt första glostest i engelskan och vi har även arbetat klart med kapitel tre i vårt skrivprojekt.
Nästa vecka så sägs det att fotograferingen ska börja, dock vet vi inte än vilka klasser det rör sig om  men jag återkommer så snart jag vet mer.
Se gärna till så att det nu finns kläder efter väder nu i dessa lite mörkare tider, tack, Emma

.....

Glosor till onsdag 3/10

team – lag

dog – hund

month – månad

road – gata, väg

friend – vän

live – bor

computer game – datorspel

tall – lång

short – kort

like – tycka om

love – älska

it is called – det heter

cream – grädde

collar – halsband

chase – jaga

parrot – papegoja

fly – flyga

around – runt

kitchen – kök

noise - oväsen

.....


Angående långa eftermiddagspass
Jag har förstått att det finns oro bland föräldrarna i klass 4 A över att det eleverna har  långa arbetspass framför allt på eftermiddagarna. Jag har fått förslag från några av er om att förlänga skoldagen och på så sätt skapa utrymme för en extra rast mellan eftermiddagslektionerna. Jag förstår tanken men det är svårt att ordna. Emma har inte utrymme för att arbeta längre dagar och vi har inte personal som kan vara ute med eleverna på rasten, vilket är ett måste i så fall. Emmas och min lösning är att eleverna ska få ett rörelsemoment utomhus varje eftermiddag. Det blir en kort aktivitet på ca 5 min som att springa ett varv på gården eller något liknande. Vi har pratat om att använda oss av pulshöjande aktiviteter under skoldagen på Sorgenfriskolan och det här kan bli ett pilotprojekt. Vi utvärderar det i slutet av terminen.

MVH Anna Syrén bitr rektor


VECKA 38: Både små samt stora i vår klass tyckte att det var trist att projektet "Från jord till bord" blev nerlagt med så kort varsel men vi ser framemot friluftsdagen istället som sker nästa vecka tisdag 25/9. Vi ska bege oss med buss till Torup tillsammans med alla treorna samt vår parallellklass 4B. Det enda man behöver ta med sig är frukt samt en flaska vatten då skolan står för all annan förtäring denna dag men ha gärna ombyte med och kläder efter väder är att rekommendera då vi kommer att vara ute oavsett väder hela skoldagen. 
Skoldagen slutar 14.oo denna dag.
Det är studiedag för alla lärare onsdag 26/9 men fritidsverksamheten är öppen som vanligt om man har denna omsorg i vanliga fall.
De första glosorna i engelskan är utgivna och de kommer alltid att ligga på klassidan, se mer information under detta inlägg.
Vill man komma i kontakt med respektive lärare i matematiken eller SO så är deras mailadresser följande:

carina.eklundh@malmo.se
christer.alm@malmo.se

Påminner om att det går löss på skolan och jag ber er att titta regelbundet i era barns hår så att vi alla kan hjälpas åt att hålla lössen borta, tack.
Det är ett enhälligt beslut från vårt arbetslag att inga dator tas hem förrän man går i årskurs 5, Emma

.....

Glosorna i engelskan kommer att vara onsdag till onsdag, med vissa undantag då det krockar med studiedagar, elevensval osv då de isåfall är till torsdagen istället. Jag kommer att lägga ut orden här på klassidan så att alla lätt kan nå dessa när det passar att öva tillsammans där hemma, Emma

Glosor till torsdag 27/9:

cycling - cykling
swimming - simning
food - mat
drink - dryck
subject - ämne
science - NO
animal - djur
both - båda
year - år
old - gammal
twins - tvillingar
our - vår
taxi driver - taxichaufför
Stepdad - styvpappa
shopkeeper - butiksinnehavare
good afternoon - god eftermiddag
How are you today? - Hur mår ni idag?
I'm fine - Jag mår bra

.....

OBS! Projektet ”Från jord till bord” har tyvärr blivit inställt så denna veckan är det vanliga lektioner både onsdag samt torsdagförmiddag. Dvs glöm inte att ta med gympakläder till onsdagsmorgonen, Emma

..... 

VECKA 37: Veckorna går snabbt och vi har bl a i veckan som gått fortsatt vårt arbete med skogen, vi skriver av bara farten på vårt skrivprojekt och äntligen kommit igång med att arbeta digitalt i engelskan. 
Nästa vecka så kommer vi att delta i projektet "Från jord till bord" och det kommer att ske både onsdag samt torsdag. Allt sker under skoltid och vi kommer bl a gå till Seved för att slunga honung samt laga mat med en kock i Folkets park, Emma


INFORMATION FRÅN SKOLSKÖTERSKAN:

Hej!

Jag har skickat hem en hälsodeklaration till er alla vårdnadshavare som ni ska fylla i. Det finns ett svarskuvert med i brevet.

Tacksam om ni snarast fyller i detta och att in besvarar samtliga frågor (två sidor). Skriv till skolsköterskan på kuvertet och lämna till klassläraren.

Era barn är nu nästan alla 10 år gamla. En ny period i ert barns liv börjar. Kompisar och fritidsaktiviteter blir allt viktigare bland annat.

Jag fokuserar på att arbeta hälsofrämjande och förebyggande. Av erfarenhet är känslan av sammanhang (KASAM) det viktigaste för era barn. Kamrater, trivsel och hur skolarbetet fungerar är väsentligt för hur man lyckas och trivs i skolan. Dessa frågor berörs vid det kommande hälsosamtalet.

Inför hälsosamtalet fyller eleverna i en egen hälsoenkät. Detta görs oftast på en Livsviktig lektion.

Jag har planerat att börja med hälsosamtalen i oktober månad. Jag kommer att informera om exakt datum senare i höst. Om någon vårdnadshavare önskar att vara med vid samtalet och undersökningen, går det bra. Man ska då aktivt kontakta mig för en tid på min mottagning.

 Karin Waldenström

Skolsköterska

Sorgenfriskolan

 

0733-708868

karin.waldenstrom@malmo.se

.....

VECKA 35: Några elever har fått läxa i NO, den är tills på måndag i vecka 36.
Det blev visst höst väldigt fort nu i veckan som gått och jag påminner om att det behövs kläder efter väder dvs nu är det ett ypperligt tillfälle att ta hit regnkläder samt en lite varmare jacka, tack, Emma

ONSDAG 29/8 är det Sorgenfrimästerskapen och eleverna börjar i vanlig tid men ska ha idrottsgrenar hela dagen. Idrottskläder samt skor som passar för en hel dag ute är att rekommendera - HEJA 4A! =)

FÖRÄLDRAMÖTE FÖR ÅRSKURS 4 ÄR
ONSDAG 12/9 17.30-18.30 och inte det datumet som står i kalendariet.

VECKA 34: Nu är terminen igång och jag hälsar både gamla och nya elever samt vårdnadshavare välkomna till superklassen 4A.
Är tacksam för att nästan alla lämnat in lappen om skåpsnyckel, tack och nu önskar jag att eleverna får med sig någon form av band som nyckeln kan fästas i då den lätt annars kan försvinna.
Samtliga elever har fått hem det nya schemat men det viktigaste att hålla koll på är dagarna vi har idrott: tisdagsmorgon samt onsdagsmorgon. Eleverna får gärna komma ombytta direkt på morgonen och glöm inte att ta med handduk så att de kan duscha efter lektionen, tack.
Eleverna kommer att möta några nya lärare i höst då jag kommer att fortsätta vara f-ledig med min dotter. I matematik kommer de att ha Carina S som är mentor för 4B samt ett välbekant ansikte för eleverna sedan innan och Carina E som kommer uppifrån huset. De kommer att ha Christer i ämnet SO och även om han är nyanställd så har han varit inne i klassen i våras när jag varit f-ledig så är alltså ett välbekant ansikte för eleverna.

Ni når mig fortfarande lättast på min mailadress och jag ber er att hålla de sms som skickas till klasstelefonen korta, tack.
Ser framemot en spännande höst med nya utmaningar och äventyr, Emma.


Matematikläxa till fredag.                              När eleverna får matematikläxa kommer jag att skriva in detta i kalendern. Läxorna kommer i de flesta fall att vara till fredagslektionen.                                                    /Carina Eklundh

Telefon24

Anmäl frånvaro via telefon varje dag ditt barn är sjukt på:

0515-77 70 00

Frånvaroanmälan kan även göras på följande språk:
Engelska 0515-77 70 01
Arabiska 0515-77 70 02
Somaliska 0515-77 70 03
Pashto 0515-77 70 04
Albanska 0515-77 70 05


Viktiga telefonnummer:

Kurator Emma Appelskog                               040-347121

Skolsköterska Karin  Waldenström               040-346742

Expeditionen Eva Ryberg                                 040-347127

Arbetslag 3-4                                                     0731-465547

Klasstelefonen                                                  0708-840271


Fritids - Bläckfisken

På bläckfisken arbetar:  Alex, Anna, Max, Jessica, Ranko och Kenny.

Mobilnr. 0709-24 42 53

http://fritidssorgenfri.blogspot.se/

Viktiga datum:

29/8 Sorgenfrimästerskapen
12/9 Föräldramöte 17.30-18.30
25/9 Friluftsdag
26/9 Studiedag
17/10 Likabehandlingsdag
18/10 Studiedag
22/10-24/10 Elevensval
V 44 - HÖSTLOV (29/10-2/11)
27/11 Studiedag
21/12 Skolavslutning
SFGR14A