SFGR14A - 3A

Information om GDPR. Så här behandlar Malmö stad era personuppgifter.


Påminner en sista gång om att imorgon torsdag 14/6 så börjar barnen redan 8.00 samt att glöm ej att ta med egen matsäck för er som anmält att ni ska göra det. Skolan står för maten till er som önskade detta, Emma


Inför klassens dag så önskar vi att barnen har på sig en vit tröja eller t-shirt av något slag då vi tyvärr inte har västar så det räcker till alla barnen när vi ska bege oss iväg på äventyr, tack.


VECKA 24: Då nätet låg nere i slutet av förra veckan så blev det ingen uppdatering på klassidan. Nu är vi istället inne på sista veckan på denna terminen och här kommer lite påminnelser om vad som sker innan vi går på sommarlov:

  • Se över så att böckerna som ska till skolans bibliotek blir lämnade senast onsdag den 13/6, tack. Vill även påminna om att lånar man böcker på något av Malmös fina bibliotek under sommar, läser 3 stycken samt gör en liten recension på en av böckerna så får man en bok helt gratis.
  • Torsdag 14/6 är det klassens dag och då börjar barnen redan 8.00 eftersom vi ska vara i tid till inspelningen ute vid Beijerspark. För er som valt att ta med egen matsäck denna dag, glöm inte detta samt att köket ordnar till er som önskade detta alternativet. Barnen slutar 13.30 denna dag.
  • Fredag 15/6 är det skolavslutning. Vi ska vara i kyrkan 9.00 och vill man gå dit med sina föräldrar så är det okej men då behöver jag veta detta snarast. Vi andra samlas som vanligt uppe i klassrummet 8.15 för avfärd tillsammans. Skoldagen är slut 10.30 och sen tar fritidsverksamheten vid om man har denna verksamhet även annars.
Måndag och tisdag denna veckan är det läsning enligt schemat, Emma


PÅMINNER EN SISTA GÅNG OM SKÅNERESAN DEN 7/6. 

Se inlägg i vecka 21 för mer information.


VECKA 22: Veckan har bjudit på superfint väder så vi har haft utelektioner så ofta vi bara kunnat & det har varit uppskattat av både stora som små.

Vi har jobbat vidare med vårt tema om Skåne och i matematiken samt svenskan så är det nu individindelat utifrån vad man behöver öva mer på baserat på de nationellaproven.

De nationellaproven är alltså nu rättade samt att bedömningarna i de olika ämnena är satta så man kan gå in på skola24.se om man är intresserad av att se de resultaten. Tanken var att man skulle kunna komma hit och titta på proven tillsammans med sina barn om man ville men då tiden bara runnit iväg så får vi hoppa över detta denna gång. Viktigt att också poängtera är att jag har INTE sagt till barnen om de inte klarade någon del på proven, tycker det är oväsentligt för de att veta då de bara blir stressade samt ledsna.

Vi har idag torsdag varit på Stadsbiblioteket för att vara med på bok-realeasen av vår bok som vi gjort i samarbete med projektet "Från jord till bord". Har man vägarna förbi biblioteket så gå gärna in och titta på utställningen eller läs i barnens bok. =)

Jag påminner om att nästa torsdag den 7/6 så är det dags för vår Skåneresa, se information i förra veckans inlägg om det är något ni missat.

Skolavslutningen är fredag den 15/6 och vi ska vara i kyrkan 9.00. Föräldrar är välkomna i mån av plats men det är först & främst våra barn som ska få sitta. Vill man gå till kyrkan med sitt barn själv så är detta okej men då måste ni meddela mig detta samt att efter kyrkan så är ni föräldrar välkomna med upp i klassrummet på en liten avslutning innan vi springer ut och håller vårt efterlängtade sommarlov.

Hoppas ni hade en mysig klassfest i parken igår, ni hade ju himla tur med vädret, EmmaMATEMATIKLÄXA VECKA 22:

Denna veckan kommer vi att arbeta med sidorna 34 - 49 i matematikbok 3A och barnen har med sig boken hem idag måndag för att göra två sidor utifrån där de är i läxa tills på onsdag 30/5. Boken måste vara med i skolan varje dag och är det så att boken kommit på villovägar så ber jag er att leta upp den snarast då den används dagligen i vårt skolarbete oavsett vad det står på schemat ni fått hem, Diman och Emma.


VECKA 21: Kort vecka blev det även denna vecka med stängdag samt att vi har haft både elevensval och friluftsdag inplanerade. 

I veckan som gått har vi ändå  hunnit med att börja på vårt nya tema om Skåne, övat oss på uppställningar i matematiken samt att vi har övat oss på att skriva berättande texter med rödtråd genom hela berättelsen.

Påminner om att ha gärna någon form av solskydd till era barns huvud här nu när solen äntligen tittat fram samt smörj de gärna på morgonen vid behov.

I nästa vecka så ska vi på en bok-release torsdag den 31 maj. Detta sker på förmiddagen, vi ska ta oss till stadsbiblioteket och där få se alla våra fina berättelser som vi bidragit med i vårt projekt "Från jord till bord". 

Skåneresan börjar närma sig med stormsteg, vi åker torsdag den 7 juni och barnen har önskat att få ta med sig en egen matsäck denna dag. Vi lämnar skolan med buss redan 8.00 och beräknas vara tillbaka senast 16.30 dvs att man behöver ha med sig någon form av frukost, lunch, liten fika på eftermiddagen samt frukt och vatten som vanligt. Vill man hellre att skolan står för matsäcken denna dag så behöver vi veta detta senast 28/5. Vad matsäcken ska innehålla denna dag lämnar vi över till er vårdnadshavare. Vi ser gärna att maten är näringsrik samt att den ger energi för en hel dags lärande, givetvis så är läsk samt godis förbjudet även denna dag men en liten kaka kan väl inte skada till eftermiddagsfikan.

Denna dag så stannar eventuella mobiltelefoner hemma då hotellen är stängda för renovering. =)

Kläder efter väder känns som en självklar sak men påminner även om detta så ingen glömmer.

Ett litet problem som vi har stött på under våra andra äventyr med buss är att vissa barn säger att de är åksjuka. Som ni säkert förstår så finns det begränsat med platser längst fram i bussen dvs att alla kan inte få sitta där. Så vi ber er att meddela oss ifall ert barn är mycket åksjuk samt har behovet av att sitta främst utifall att man inte kan ta någon form av åksjukemedicin i förebyggande syfte denna dag, tack. 

Önskar alla en trevlig helg, Emma


VECKA 20: Solen kom fram till sist idag och vi har haft en underbar dag ute på Seved tillsammans med "Från jord till bord" även om vi fick gå dit och inte ta buss som jag först hade sagt till barnen. =)

Nästa vecka så påminner jag om att det är elevensval direkt på måndag, vi ska till Ribban på vår Friluftsdag på onsdag samt att både skolan och fritidsverksamheten är stängda på torsdag den 24/5. 

På vår Friluftsdag så står skolan för all mat men barnen får gärna ta med hink, spade, frukt samt vatten.

I veckan som gått så har vi avslutat vårt tema om Forntiden, vi har arbetat med uppställningar i matematiken och samtalat massor i engelskan, Emma


VECKA 19: Kort vecka denna veckan också och vi är alla glada över att solen äntligen har tittat fram. Påminner er om att ha gärna både solhatt/keps här samt smörj era barn på morgonen då solen är stark även så här års.

Hoppas på god uppslutning på Kastanjefesten idag och vill man se våra barn sjunga så är sker detta 14.30. 

Vi har denna veckan fortsatt vårt tema om Vikingarna, vi har finslipat på våra diktsamlingar och bland annat lekt Pling-plong på engelskan.

Påminner även om att vi nästa vecka beger oss ut på äventyr och vill man ha matsäck från skolan så måste jag få veta detta senast idag den 9/5, tack, Emma
UTFLYKTSDAG DEN 17/5

Torsdag den 17/5 så ska vi ha vår sista workshop i vårt projekt "Från jord till bord" och då detta ska ske ute på Seved så har vi tänkt att vi gör en liten utflykt av det hela.

Vill man så får man gärna ta med egen matsäck till lunchen men man kan såklart få lunch från skolan även denna dag. Önskar man lunch från skolan så vill vi veta detta senast 9/5, tack.

Vi kommer att hålla oss inom skolans ordinarie tider även denna dag och vi åker stadsbuss tillsammans med 3B.


VECKA 18: I denna korta vecka som gått har vi ändå hunnit med en hel del så som att börja vårt nya område i svenskan; dikter. Vi har även fortsatt med vårt arbete kring Vikingarna med mycket skapande i form av skepp och hjälmar. Arbetet i våra matematikböcker har fortsatt och nu har vi kommit till bråk och i engelskan har vi fortsatt med att repetera det vi lärt oss innan.

Påminner om att terminen börjar gå mot sitt slut, se gärna över så att samtliga böcker man lånat på skolans bibliotek hittar hit innan skolavslutningen samt meddela gärna fritids era barns tider under kommande klämdagar, tack.

Kastanjefesten är nästa vecka den 9/5 och vi hoppas på att se många av era ansikte här då för att bättra på Sorgenfriandan samt att se era barn uppträda, Emma


VECKA 17: Denna veckan så har vi gjort det sista nationellaprovet i matematiken och har kvar den individuella läsning i svenskan som vi börjar på nästa vecka. 

Vi har fortsatt med vårt projekt "Från jord till bord" denna veckan och har varit i Folkets park för pass 3.

I temat har vi nu kommit in på Vikingarna, vi har löst olika problem i matematiken och bland annat repeterat i engelskan på de vi tidigare lärt oss.

Påminner om att skolan är stängd både måndag och tisdag nästa vecka men fritids har öppet som vanligt på klämdagen MEN meddela gärna om ert barn kommer eller är ledig, tack, Emma


Elevenkät


VECKA 16: Utvecklingssamtalen och de nationellaproven rullar på och det är fortfarande med glädje som barnen gör sitt bästa, dvs det enda jag kan begära.

I veckan som gått har solen tittat fram så jag ber att att ta en titt på era barns fack så att kläderna som finns där passar vädret. Kanske är all idé att plocka hem vinterkläderna men att hänga hit en tjockare tröja samt regnkläder då vårens väder kan vara en aning osäkert, tack.

Vi har kommit in på Järnåldern i vårt tema, arbetat med problemlösning i matematiken och även hunnit med att repetera det vi gjort tidigare i engelskan med ett häfte där vi arbetat individuellt.

Är inga glosor tills på måndag heller utan tänker att när de nationellaproven är över så kör vi igång igen och då meddelar jag detta här.

Påminner om att den 9/5 är det Kastanjefest på skolan och mer information kommer snart.

Ber er att meddela fritids ifall era barn ska vara lediga på klämdagarna framöver, tack, Emma


MOBILHOTELL:

Vi har fått våra mobilhotell och har tillsammans bestämt att de samlas in direkt på morgonen, oavsett vilket ämne de har. Sen sätter lärarna in dem på sina platser i arbetslagsrummet. De lämnas ut efter sista lektionen och på fritids för de som går där. Lämnar eleverna inte in den beslagtags mobilen och den hämtas ut av föräldrarna. Upprepas detta kontaktas föräldrarna igen och mobilen måste lämnas hemma. Filmning är inte tillåten någonstans och inte heller på skolan.


FRÅN IDROTTSLÄRAREN:

Hej alla barn (och föräldrar) i åk. 1-4!

Äntligen är solen och värmen här (nåja) och därför är det dags för UTEGYMPA!

Vad ska man då tänka på.

Som vanligt gäller det att ha med sig:

Gympakläder! Tänk på att anpassa det efter väder, kolla gärna väderappen! Om det inte ösregnar kommer vi nämligen att vara ute. Har ditt barn morgonidrott? Tänk då på att det är betydligt kyligare än på eftermiddagen. Hjälp ditt barn att hålla koll på vilka dagar det är idrott så att hen inte missar idrottslektionen!

Gympaskor! Tänk på att ha riktiga gympaskor och inte bara barnens vanliga uteskor. Många uteskor är inte anpassade för springande, hoppade och mycket rörelse och kan leda till ledskador i foten.

Handduk! Barnen duschar ALLTID efter varje lektion. Om ni föräldrar inte vill att ert barn ska duscha tillsammans med andra barn pga. kulturella eller religiösa skäl så går det att ordna väldigt enkelt. I varje omklädningsrum finns det alltid en pedagog under duschningen, jag är alltid med när pojkarna duschar och en kvinnlig pedagog är alltid med när flickorna duschar. Om man inte vill att ens barn ska duscha överhuvudtaget så behöver jag en lapp från målsman med en förklarning om varför.

Har ni några som helst frågor så är det bara att höra av er till mig. Ni är också hjärtligt välkomna att vara med på en lektion, då är det bara att höra av sig med någon dag i förväg och kolla läget, så att det passar bra. Min mailadress är fredy.espitia@malmo.se

Med vänliga hälsningar, Fredy Espitia, Idrott och Hälsa-lärare.

VECKA 15: Nu är vi i fullgång med både utvecklingssamtal samt de nationella proven och frågar jag barnen så säger de att det är väldigt roligt båda. 

I veckan som gått har vi även bl a hunnit med att arbeta vidare i vårt tema om Forntiden, vi har skrivit egna faktatexter där någon annan fått prova att skriva om ens valda djur endast med hjälp av de stödord som man själv valt, vi har haft bild samt övat på multiplikationstabellen med hjälp av våra datorer. 

Då biblioteket är stängt pga ombyggnad resten av terminen så kommer vi i veckan som kommer att få ut en bokvagn till klassrummet där man kan både låna samt återlämna böcker. Ta gärna en extra titt där hemma om ni har några böcker som ligger och skräpar, terminen drar mot sitt slut och det är bra om böckerna kommer in i tid så man slipper påminnelser från biblioteket, tack. 

Det är inga glosor i engelskan tills nästa vecka men jag påminner om att barnen ska läsa 15 minuter varje dag, tack, Emma


VECKA 14: Veckan efter påsklovet har varit intensiv men väldigt rolig då vi har börjat med de nationella-proven i både svenska samt matematik. I båda ämnena så började vi med en gruppuppgift och det var väldigt skoj enligt barnen själva.

Vi har även haft besök av "Från jord till bord" och tack för att det dök upp så pass många pet-flaskor att vi kunde genomföra workshopen, tack.

Man har haft möjlighet att boka utvecklingssamtal i 2 veckor nu och till er som inte har bokat så kommer jag att meddela er vilken tid ni fått. 

I veckan som gått så har de nationella-proven tagit upp en stor del av lektionerna men vi har även arbetat med läsförståelse, att skriva texter utifrån stödord samt arbetat med diagram i olika former.

Det är inga glosor i engelskan tills nästa vecka men jag påminner om att barnen ska läsa 15 minuter varje dag, tack, Emma


Har förstått att det varit problem med att boka utvecklingssamtal via länken nedan, en del har dock lyckats boka men får ni inte länken att fungera så gå in på:

bokautvecklingssamtal.se och ange följande kod så ska ni komma rätt:


bgvzpUGpGAM5fA2IZYhQ


DAGS ATT BOKA UTVECKLINGSSAMTAL VIA LÄNKEN NEDAN:


http://bokautvecklingssamtal.se/index.php/boka/d/bgvzpUGpGAM5fA2IZYhQ


VECKA 12: I veckan som kommer så är det avbrott i det ordinarie schemat både så som idag för Likabehandlingsdag 20/3 samt på torsdag 22/3 för elevensval. Detta betyder att det är inga vanliga lektioner och att det kommer att diskuteras om allas lika värde samt arbetas med teknik.

Det är inga glosor i engelskan till veckan efter lovet då den måndagen är en lovdag och denna veckan har vi arbetat med Bronsåldern i vårt tema samt fortsatt med att arbeta med diagram i matematiken. 

Vi i klass 3A är med i ett program tillsammans med den andra trean som heter "Från jord till bord" och det är fyra träffar denna terminen samt fem nästa. Första träffen har redan varit och barnen har denna veckan fått arbeta vidare i svenskan med att skriva sina egna berättelser kring sina erfarenheter om odling eller matlagning. 

Till nästa träff så efterlyser de att barnen har med sig en tom pet-flaska och denna träff är efter lovet. Helst ska det vara en 2 L men 1.5 L kan även funka, tack på förhand.


Önskar alla ett trevligt lov oavsett om man ska vara på fritids eller bortrest, Emma


VECKA 10: Påminner om att skolan är stängd onsdag den 7/3, fritids är öppet som vanligt om man har denna omsorg även annars.

Denna vecka kommer vi att arbeta med symmetri och diagram i matematiken. 

Glosorna i engelskan tills på måndag 12/3 är följande:


var - where

hur - how

mormor/farmor - grandmother

familj - family

stol - chair

hus - house

åtta - eight

tre - three

gul - yellow

vit - white


I veckan som kommer så kommer vi fortsätta vårt arbete om Forntiden och nu har vi kommit till Bronsåldern, Emma


VECKA 9: Påminner om föräldramötet tisdag den 27/2.

I veckan som kommer så har vi elevensval onsdag den 28/2 och barnen kommer vara indelade i grupper tillsammans med övriga treor samt fyror på skolan. Ämnena som de ska delta i är matematik, teknik, engelska, musik och idrott.

Vi har fått en ny elev i klassen och han är mycket efterlängtad av både små & stora. 

Det är inga glosor i engelskan tills nästa vecka och i matematikboken så ska man ha hunnit med att arbeta t.o.m sida 177. 

Utvecklingssamtalen denna termin ligger under vecka 15-17 och jag kommer att använda mig av samma bokningssystem som sist. Länk kommer upp här så fort jag sett över mitt schema och ni kan börja boka, Emma


VECKA 7: I veckan som gått har vi arbetat med division i matematiken och en del av barnen har fått läxa pga av sjukdom eller ledighet. Efter lovet så ska man vara klar t.o.m sida 169 så är boken med hem så ta en titt i den.

Det är inga glosor i engelskan tills måndagen efter lovet men sen kör vi igång igen som vanligt.

Påminner om att barnen ska läsa 15 minuter varje dag och ha gärna för vana att de ska återberätta för någon vuxen vad de har läst.


Vi kommer att få en ny elev i klassen och förhoppningsvis så kommer han veckan efter lovet. Vi är taggade till tusen och det ska bli roligt med en ny kompis.


Önskar alla ett trevligt lov oavsett om man ska vara på fritids eller vara på andra äventyr, Emma


Vecka 6: Påminner om att det är lovdag fredag den 16/2. Skolan är alltså stängd men fritids håller öppet som vanligt om man har den omsorgen även annars, 

Emma


Föräldramötet denna termin ligger tisdagen den 27/2. Vi ses i vårt klassrum 17.30 och ni kommer få information samt möjlighet att ställa frågor kring de nationella proven. Har ni något annat som ni önskar ta upp så ber jag er att maila detta till mig senast dagen innan, tack.


Varmt välkomna, Emma


Sportlov på fritids?

Fritidshemmet måste få veta vilka barn som kommer att vara på fritids under sportlovet. Det gäller även fredagen före dvs 16/2 som också är en lovdag. Anmälan är förlängd men måste vara inne senast på fredag 26/1

MVH bitr rektor Anna SyrénHej alla föräldrar!
Nu har vecka 4 börjat och idag inledes med att eleverna fick ut engelska glosor till måndag nästa vecka (29/1).

De fick även en läxa i svenska som är till nästa vecka på tisdag (30/1).

Som matteläxa fick eleverna ett antal olika sidor att jobba med i matteboken. Läxan ska vara klar till på onsdag.

Förra veckan jobbade vi med kartor, olika karttecken och med väderstreck i geografi. Imorgon så ska vi ägna den sista lektionen åt just temat kartor då vi knyter ihop säcken så att vi sedan kan fortsätta med nästa tema.

Vid övriga frågor kan ni kontakta mig på denna mejladress: diman.salih@malmo.se

Med vänliga hälsningar

Diman Salih

 

Välkommen till vårterminen 2018! 

 Hej alla föräldrar!

Hoppas att alla har haft en skön och avkopplande ledighet. Vi startar terminen med att få ett nytt schema som eleverna i klass 3A fått under gårdagen. Det har skett ett par ändringar inom idrotten då eleverna har idrott på måndagar, tisdagar och onsdagar. På måndagar har grupp B idrott och på tisdagar har grupp A idrott. Men på onsdagar har däremot eleverna idrott i helklass. Jag vill dessutom tillägga att eleverna ska ha idrott i sal A under de jämna veckorna och i sal B under du ojämna veckorna. Det har likaledes gjorts ett par justeringar inom slöjden och musiken då vi flyttat fram lektionerna till fredagar.

första svenskläxan får de som går i grupp A idag  på måndag den 15/1   och grupp B får den  i morgon och är till nästa vecka på tisdag 23:e. Det är en text om en flicka som emigrerar till Amerika

 Jag har också givit en matematikläxa till eleverna i fredags. Deras läxa är att arbeta fram till sidan 87 i matematikboken till på onsdag.

 I sommar är det dags för kollo och anmälningsblanketter finns tillgängliga för de som är intresserade. De som vill kan fylla i blanketten och sedan lämna in den hos mig så att jag kan vidarebefordra den till skolsköterskan.

Med vänliga Hälsningar

Diman SalihHej och välkomna till 3A:s klassida!

VECKA 51: Sista veckan går av bara farten och torsdag den 21/12 har vi pysseldag ihop med 3B, 4A och 4B samt att vi kommer också att få äta ett smarrigt julbord.

Nästa termin börjar den 10 januari 8.15 och eftersom vi ska få ett nytt schema nästa termin så vet jag inte än om idrotten ligger på samma dagar men jag ber er att ta med idrottskläder ifall det är så, tack.

Jag kommer att vara föräldraledig nästa termin vecka 2,3 samt 4 så vi ses igen den 29/1. Vikarie för mig kommer att vara Diman som är ett känt ansikte för samtliga inblandade.
Max kommer att vara på resande fot men är tillbaka i klassen den 22/1-2018.

VECKA 50:

Bloggen är som bekant ett minne blott nu men den kommer ändå att ligga kvar, det kan hända att bilder läggs upp där och då meddelar jag er detta.

Bloggen - sfgr2014a.blogspot.com 

Torsdag 14/12 ska vi på studiebesök till moskén här i Malmö, vi är tillbaka till lunch men var i tid på morgonen då vi går direkt efter uppropet.

För att nå mig så kan man antingen ringa eller skicka ett kort sms på vår nya klasstelefon: 0708840271
Telefonen kommer att vara på under skoltid och jag ser gärna att ni skickar ett sms direkt på morgonen vid förhinder så som vid sjukdom, försovning eller läkartid så att jag vet vart barnen är men glöm inte att anmäla till skola24 ändå.

Jag svarar så snabbt jag kan i telefonen, den är mest till för snabb kommunikation tänker jag men vill man vara säker på att man når mig och får svar så gör man klokast i att maila mig på:


Glöm inte att det ska var en etta i min adress, har förstått att det cirkulerar att jag inte svarar på mail men för att kunna svara så måste mailen först hamna i min inkorg, tack.

Sista skoldagen denna termin är fredag den 22/12. Barnen slutar 10.30 efter vi ätit gröt och fritids tar vid som vanligt för de som har denna omsorg i vanliga fall.

Barnen har fått hem en lapp från skolsköterskan denna vecka så titta i deras väskor så informationen når fram.

FRÅN LEDNINGEN:

Information om tidigare elev som vistas olovligen på skolan

Läs mer här

Med vänlig hälsning

Skolledningen på Sorgenfriskolan

Telefon24

Anmäl frånvaro via telefon varje dag ditt barn är sjukt på:

0515-77 70 00

Frånvaroanmälan kan även göras på följande språk:
Engelska 0515-77 70 01
Arabiska 0515-77 70 02
Somaliska 0515-77 70 03
Pashto 0515-77 70 04
Albanska 0515-77 70 05


Viktiga telefonnummer:

Kurator Emma Appelskog                               040-347121

Skolsköterska Karin  Waldenström               040-346742

Expeditionen Eva Ryberg                                 040-347127

Arbetslag 3-4                                                     0731-465547

Klasstelefonen                                                  0708-840271


Fritids - Bläckfisken

På bläckfisken arbetar:  Alex, Per, Max och Khaled

Mobilnr. 0709-24 42 53

http://fritidssorgenfri.blogspot.se/

Viktiga datum:

10/1 Skolstart
16/2 Lov, bara fritids är öppet
19-23/2 Sportlov, bara fritids är öppet
27/2 Föräldramöte kl 17.30-18.30
7/3 Studiedag, bara fritids är öppet
15/3 Fritids är stängt hela dagen, vanlig skoldag
20/3 Likabehandlingsdag
22/3 Elevensval
26/3-2/4 Påsklov, bara fritids är öppet
Vecka 15-17 Utvecklingssamtal
30/4 Lov, bara fritids är öppet
1/5 Lov, helgdag
9/5 Kastanjefest 14-16
10/5 Lov, helgdag
11/5 Lov, bara fritids är öppet
21/5 Elevensval
23/5 Friluftsdag
24/5 Studiedag, skola och fritids är stängt
6/6 Lov, helgdag
15/6 AvslutningSFGR14A