Klass 4B:s klassida                                                               Mentor: Jasmine Holmgren
                                                                                                                                                                                                   jasmine.holmgren@malmo.se

Från och med nu så är InfoMentor kommunikationskanalen som vi använder. Där läggs information om läxor, utflykter, prov, studiedagar etc ut. Jag kommer även snart lägga ut tider för utvecklingssamtal där.

Ha som vana att gå in på InoMentor varje dag tillsammans med ert barn för att hålla er uppdaterade.

//Jasmine

InofMentor

I fredags postade jag de inloggningar som ej ännu hämtats. Ni som fortfarande inte har inloggningar bör med andra ord hålla koll i brevlådan de närmsta dagarna. :-)

Logga in så fort som möjligt. Hjälp även ert barn att logga in. Glöm inte att lägga in era kontaktuppgifter.

Från och med 15 september kommer all information finnas på InfoMentor och klassidan kommer sluta användas.

Vänligen

//Jasmine

FRILUFTSDAG 27/9

Fredagen den 27/9 ska åk 4 åka till Torup med naturbussen. Skolan erbjuder matsäck till eleverna i form av pastasallad. Eftersom vi av erfarenhet vet att många gärna tar med egen matsäck och vi vill undvika att slänga mat, behöver ni anmäla till mig om ert barn vill ha matsäck av skolan senast på måndag 9/9.

Mejla mig på jasmine.holmgren@malmo.se eller skicka ett sms till klasstelefonen.

Om ert barn ska ta med matsäck hemifrån så tänk på att inte skicka med läsk eller godis.

Tack på förhand!

Information från föräldramöte

Först och främst vill jag tacka alla som kom igår, det var trevligt att träffa er! Hoppas att det gått bra med att logga in på InfoMentor :-)

Som utlovat lägger jag en länk här på klassidan till den presentation jag visade på mötet. Tryck HÄR för att komma till den.

OBS: Frånvaron kommer fortsatt skötas genom Skola 24!

Ni som ännu inte fått era inloggning kan antingen komma till skolan och hämta den eller mejla mig om ni vill att jag skickar med den hem med ert barn. Jag får inte ge era inloggningar till någon annan person.

Som jag sa på mötet så är InfoMentor nytt för oss här på skolan så det kommer säkert vara lite krångel i början innan vi kommer igång ordentligt. Vi får ha lite tålamod med varandra så tror jag att det ska gå bra. Från och med 15/9 är det endast InfoMentor som gäller, klassidan avvecklas då.

Önskar er en fin kväll i värmen!

Jasmine

Kurator Emma Appelskog                                040-347121