Välkommen till 3B:s klassida!!

Mentor: Carina Stillhof: carina.stillhof@malmo.se ,
3B:s klasstelefon: 0708-649325
Sjukanmälan till Skola24: 0515-77 70 00
Skolsköterska Karin Waldenström: 0733-708868
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15/9 Informationen finns på infomentor.

Veckans information finns på infomentor :)

Tryck på länken.

3B/20191MA

Ännu en vecka är avslutad :)

Vi har ritat ryggradsdjur och ryggradslösa djur på No.

Repeterat alfabetiskordning, ordförståelse, faktatext, läsförståelse och egen läsning på svenskan. I so har vi läst,ritat och pratat om kristendomen. Veckans mattemål var att räkna med hjälp av en hundraruta i både addition och subtraktion. På engelskan har vi pratat och jobbat med begreppet Me.

Sen hittar vi på lite annat där emellan. :)

Teatern "Den stora konspirationen" som vi såg på i onsdags var lite läskig då och då. Det fanns rätt så mycket både ljud och ljuseffekter...dessutom började några barn att skrika och det smittade av sig så ljudnivån blev osund. Alla 3:or var med.

Men förutom detta var det trevligt.

På torsdagen var det Sorgenfrimästerskapen. De kämpade i 60 m,

längdhopp,höjdhopp,kast med boll och klassprint.

Jag hade missat att informera om detta men de gick bra ändå.

I onsdags så fick de sin första läxa. Hoppas att det går bra!

Läxan är ons till ons.

Ha en riktigt skön helg!

Mvh Carina

Hej på er alla!

Det som informerades om på föräldramötet var det viktigaste om informentor. Titta in så ska ni få inloggninguppgifter.

Läxa i svenska kopplat till so/no är från onsdag till onsdag.

Frukt varje dag, äts på förmiddagen i samband med rast eller liten paus. Låna böcker gör vi på fredagar, både hem och till att läsa i skolan. Denna vecka blev det ingen träslöjd då läraren blev pappa.

Den ordinarie textilläraren har inte gått i tjänst än, utan där är vikarie så länge. hoppas att barnen visat er schemat. Hör bara av er om ni undrar något.

Nästa vecka ska vi gå på gratisteater på Teater 23. Allt sker på skoltid och vi är åter till lunchen. (barnen vet inget än :))

Ha en trevlig helg!!!!!

Carina

2019-06-27

Informationsbrev gällande skolstart ht-19

Höstterminen börjar torsdagen den 15 augusti.

Åk F-3 klockan 09.00 på skolgården. Skoldagen slutar efter lunch.

Åk 4-9 klockan 10.00 på skolgården. Skoldagen slutar efter lunch.

Efter skoldagens slut tar fritids över för de elever som är inskrivna.

Vi ber er uppmärksamma att fritids är stängt för planering tisdag och onsdag 13-14 augusti.

Skolledning och personal önskar alla en skön och avkopplande sommar och hälsar Er välkomna tillbaka till hösten.

Mickael Westerdahl