Välkommen till 1B:s klassida!

Meddelande från biblioteket

Sista återlämningsdag för alla böcker är den 5 juni.

Elever som vill låna böcker över sommaren måste kontakta biblioteket.

Se en aktuell lista på utlånade böcker - logga in på http://skolbibliotek.malmo.se

Hej barn och föräldrar i åk 1-4!

Fr.o.m. vecka 17 kommer vi att börja med utegympa, så länge vädret tillåter det (vi lägger ribban vid monsunregn och orkanvindar). Det betyder att barnen behöver 1) utomhusgympaskor och 2) kläder efter väder.

Personlig hygien är väldigt viktigt i idrott och hälsa och jag är väldigt noga med att barnen duschar efter lektionerna. Om Ni tycker att Ert barn har någon giltig anledning till att slippa detta så behöver jag en underskriven lapp från målsman där denna anledning står med. Om ert barn behöver duscha i ensamhet så kan detta arrangeras utan större besvär. Om Ni tidigare lämnat någon form av lapp ang. detta får Ni väldigt gärna lämna en ny då det kan vara läge att uppdatera denna information.

Med vänliga hälsningar, Fredy Espitia

Sommarlov på fritids?

Fritidshemmet har fått få svar angående vilka barn som ska vara på fritids i sommar. Vi måste få ett så exakt barnantal som möjligt för att ha rätt bemanning och för att inte köpa in för mycket mat som sedan måste slängas.

MVH Anna Syrén biträdande rektor

Vi vill att ni anmäler era barn även om de ska vara lediga. Anmälan är öppen till 9 maj.

Klicka här för anmälan sommar 2019

Klassmentor:   Emma Toft, emma.toft@malmo.se telnr. 0708-64 93 42